fredag 28. mai 2010

Uke 20, 2010

I dag jobbet jeg med Kjell-Ivar (Kic) og det var egentlig ikke mye å gjøre. Det første vi gjorde var å dra til pumpestasjon for å smøre en pumpe ved impellern. Vi trengte ikke å demontere eller noen ting som helst. Det var bare å spraye "rustløs" på.

Etterpå skulle vi trykkteste en slange. Slangen overfører ammoniakk så det er viktig at den er tett. Så da demonterte vi den og tok den tilbake til verkstedet. Vi hadde en kanne med vann, så koblet vi slangen til et manometer og en "propp" som de kalte det (vet ikke hva det kalles). Proppen hindrer vannet i å renne ut når vi pumper trykket inn i slangen. Vi pumpet til et trykk på 60 bar, og lot det sto i ca. 30 min. Vi måtte pumpe ofte, for å opprettholde gjevnlig trykk.

Resten av dagen gikk til vasking av verkstedet som vanlig. Gjorde dessverre ikke mer den dagen, så jeg kan ikke skrive mer.

På fredag monterte vi 4 ventiler. Det var 1 membranventil, 2 sikkerhetsventiler og 1 seteventil. Vi monterte de fleste på vcm fabrikken, men også en i Klor 1. Vi måtte benytte oss mye av kjemikaliebriller fordi det var fare for syresprut meste parten av stedene vi befant oss på.

1 kommentar:

  1. Hei
    Bra, men putt gjerne inn noen bilder vis du kan. :)

    SvarSlett